MLE samenstel

De geïntegreerde oplossing voor uw samenstelpraktijk

Met MLE samenstel genereert u als accountant in één werkproces een fraaie jaarrekening (indien gewenst uitgebreid met een accountantsrapport), een samensteldossier en een SBR-rapport voor publicatie of kredietrapportage.

Volledig geïntegreerd werkproces

Bij aanvang van de opdracht voert u de initiële cijferanalyse uit. U classificeert de posten op basis van de materialiteit, uw ervaring met de klant, de bedrijfsverkenning en de tussentijdse werkzaamheden. Posten waarin zich afwijkingen van materieel belang kunnen voordoen, classificeert u als significante post. Op deze posten verricht u uitgebreide werkprogramma’s (procedures), waarvoor MLE365 een passend voorstel doet.

Voor elke post voert u direct alle samenstelwerkzaamheden uit, u voert correcties en herrubriceringen door, werkt het volledige werkprogramma af en voegt de geldende grondslagen en toelichtingen toe.

Samenstellen in 7 stappen

Tip: kantel je scherm naar liggend formaat

“Nu met MLE samenstel doe ik weer wat ik zou moeten doen bij het samenstellen van een jaarrekening.”

Olaf van Hoek, Accountantskantoor Van Hoek

Ervaar de kwaliteit van MLE samenstel
zelf in het MLE Experience Center

Ervaar de kwaliteit van MLE samenstel
zelf in het MLE Experience Center

De 4 producten

Jaarrekeningrapport

De ene klant hecht waarde aan een fraai en uitgebreid rapport. Bij een andere klant volstaat een minimaal en strak rapport. Met MLE samenstel is dit allemaal mogelijk. Uw eigen huisstijl kan worden opgenomen in een standaard huisstijltemplate. Zo rapporteert u qua huisstijl uniform en waar gewenst klantspecifiek.

Samensteldossier

Het fundament van MLE samenstel is de regelgeving. Onder de motorkap zijn onder andere XBRL/SBR, COS 4410, Titel 9 BW 2, RJ en de leidraden van de NBA verwerkt in de applicatie. U bouwt uw dossier op aan de hand van de regelgeving en zo helpt de applicatie u om compliant te zijn. Zodra de regelgeving wijzigt, verwerken wij dit in de software.

SBR-rapportage

SBR, de XBRL-taxonomie, zit in MLE samenstel in de workflow, zonder dat u daar last van hebt. Aan het begin van de opdracht kiest u een juridische entiteit en het verslaggevingsstelsel en daarmee een entrypoint. Op basis van deze keuze wordt de formulierenset opgebouwd. Direct bij het inlezen van de cijfers worden deze gekoppeld aan de XBRL-taxonomie en zo wordt ‘onder water’ continu SBR gegenereerd voor de publicatie en voor de kredietrapportage. MLE365 maakt het u gemakkelijk: u kunt de SBR-rapportages direct digitaal versturen. Rechtstreeks vanuit MLE samenstel of via een koppeling met een portal.

“Tijdens mijn collegiale toetsingen van de NBA blijkt steeds weer dat de integratie tussen digitaal dossier, jaarrekening-dossier, fiscale pakketten en aanleveren KvK in MLE toch wel echt uniek is.”

Esther Tak, Accountantskantoor E. Tak

Bekijk een demo van MLE samenstel

De voordelen van werken in de cloud

Snel starten en altijd up-to-date

Overal werken, op kantoor, thuis of bij de klant

Op ieder device werken: tablet, smartphone of computer

365 dagen beschikbaar

Veilig en betrouwbaar

Besparing op IT-kosten

Niets installeren en geen consultancykosten

Stap ook over naar MLE samenstel

Ervaar het zelf

Wij begrijpen dat u eerst zelf wil zien hoe onze software werkt. Daarom kunt u MLE samenstel 30 dagen lang gratis uitproberen. De proefperiode verplicht u tot niets. 

MLE overstapservice

Overstappen is makkelijk. U probeert onze software een maand lang gratis uit. Bent u overtuigd? Dan regelen we de volledige introductie voor u in slechts 1 dag.

Instructie en training

Met de uitgebreide online gebruikersinstructie kunt u direct aan de slag. Wilt u liever een training volgen? Kijk in de agenda voor de beschikbare trainingen.

Download de brochure

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. We gebruiken ze alleen om u te informeren over onze software.
Als u dat niet langer wilt, kunt u zich op op elk moment afmelden.

Contact

Make Life Easier
Brouwersgracht 156
3901 TM  Veenendaal
+31 (0)318 54 50 25
info@mle365.com

Navigatie & Parkeren
Parking Tricotage
Wolweg 197, 3901 TD Veenendaal
(uitgang Kees Stipplein, dan 2x links)

We delen het pand met visionplanner

Image

Helpdesk

Direct contact met de ontwikkelaars zelf, telefonisch of via de mail:
+31 (0)20 25 88 99 7
helpdesk@mle365.com

Brancheverenigingen

De MLE365-software bevat vaktechnische content van onze kennispartners:

Image
Image
Image
Image
Image
Image